Címlap » Zene » Hideout Festival

Hideout Festival

Fesztiválozzunk a “szomszédban”! Loco Dice, Villalobos, és a Caribou is a line-upban.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Horvátország tengerpartja az utóbbi években egyértelműen felkerült a nyári látogatásra erősen javallott party helyszínek közé, szinte nem is tudnánk olyan hétvégét kiválasztani, amikor ne futnánk bele egy–egy nagyobb fesztiválba az országba történő látogatásunk során. Ha szemezgetni támadna kedvünk, melyiket is válasszuk 2012-es nyaralásunkra, az alábbi listát kell tüzetesen megvizsgálnunk: Inmusic, Hideout, Garden, ElectricElephant, Seasplash, Soundwave, SunceBeat, Stop MakingSense, Outlook, Dimensions.

Méltán népszerű az elsősorban brit rajongók „következő Ibizája”, hiszen az Adriai-tenger festői partja, a napfény, a (tavalyi beszámolók szerint) kifogástalan körülmények (hang, elrendezés, embermennyiség), az exkluzív hajós bulik mind utazásra csábítják a távolabbra szakadt látogatókat. A lineup-ok szintén piros pontot érdemelnek, minden stílus rajongója megtalálja bennük számítását, és jó eséllyel hallgathat meg a fesztiválozó olyan fellépőket, akikre Magyarországon még jó pár évet kellene várnia.

Az idei év egyik legígéretesebb dobása számunkra a Pag-szigeten június végén kezdődő HideoutFestival, melyet a Novalja település melletti Zrce Beach-en rendeznek meg.  A tavalyi évben első alkalommal megtartott, már akkor teltházat produkáló rendezvényt idén jelentősen kibővítették: aktuális információink szerint a fesztivál egy nagyszínpaddal, egy fedett klubbal és két kültéri medencével (Papaya, Aquarius 1 és 2, illetve Kalypso) fog üzemelni, melyek előreláthatólag 10 000 fő egyidejű szórakoztatását tudják biztosítani. Természetesen a hajós bulik itt sem maradnak el, jegyet rájuk külön, március elejétől lehet vásárolni.

Hideout Festival

És most következzen a (teljesség igénye nélkül) pár név az idei felhozatalból, illetve a link, mely segítségével a line up elolvasása után a jegyeket máris a bevásárlókosárba tudjátok pakolni, hogy bebiztosítsátok helyeteket:

Ricardo Villalobos, LocoDice, Annie Mac, Jamie Jones, SethTroxler, SBTRKT (dj set), FourTet b2b Caribou (dj set), MaceoPlex, Tiga, Maya Jane Coles, SoulClap, Art Department, Nina Kraviz, DamianLazarus, Jackmaster, JulioBashmore, PearsonSound, Ben UFO, Scuba, Blawan, Andy C, Chase& Status, Skream @ Benga, Yongman, Subfocus, Dj Fresh, Friction, Camo&Krooked…

http://www.hideoutfestival.com/tickets/

v1k

Scroll To Top