Címlap » Zene » The Garden Festival

The Garden Festival

Könnyes szemmel búcsúzik a Garden Fesztivál jól bevált helyszínétől, Petrcane falucskától.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

De aggodalomra semmi ok, hiszen idén még szebb környezetben, délebbre, Tisno mellett fogják megünnepelni a rendezvény 7. születésnapját.

A 2006-ban még csak pár száz fővel üzemelő mulatság az évek folyamán már átlépte a 3000-es határt is, azonban a szervezők az esemény családias hangulatának megőrzése érdekében a létszámot minden évben pár ezer főben limitálják. Bár az élő szettel fellépő művészeket és dj-ket az elektronikus zene széles palettájáról választják ki, főleg a house és disco szerelmeseinek, illetve az agyonhájpolt tömegrendezvény-elleneseknek érdemes a programot nagybetűkkel bevésni a naptárjukba. A három különböző helyszín (live stage, Tiki Bar, Barbarella’s Discotheque) megemlítése mellett mindenképpen szólnunk kell a Garden fesztivál minden napján kétszer is útra induló legendás Argonaughty hajóról, melyen külön belépő váltása esetén kipróbálhatjuk, itallal a kezünkben egy hullámzó hajón bejárni az Adriai – tenger környékbeli kis szegleteit.

The Garden Festival

A jelenleg rendelkezésre álló line up még nem nyerte el végleges formáját, azonban néhány headliner nevét így is érdemes kiemelni: Itt lesz az amerikaiak Chilét gyerekkorában megjárt, manapság méltán népszerű és szemtelenül fiatal exportja, Nicholas Jaar, aki live acttel készül elvarázsolni a látogatókat. Szintén élő fellépéssel rukkol elő Larry Tiger és David Woods, azaz a Tiger & Woods duó, műsoruk pedig azért lesz az ott élőknek duplán különleges, mert idén debütálnak Horvátországban. Tiszteletét teszi még a hazánkat pont tavaly látogató, Hessle Audio társalapító Ben UFO, illetve említést kell tennünk egy születésnapi buliról is, melyet a Barbarellában rendeznek majd meg: a Masters at Work-ös, négyszeres Grammy jelölt, Kenny “DOPE” Gonzalez idén egy három és fél órás szettel csábítja táncra a vele ünneplőket.
Akinek mindez nem lenne elég, álljon itt végezetül egy lista az első hullámhoz tartozó nevekkel  (a felsorolást a következő hetekben a szervezők pontosítják, bővítik):

2020 Soundsystem,No Fakin DJ’s, 6th Borough Project,Aldo Morro,Appleblim, Bobby Beige,Darshan Jesarni (Metro Area), Dave Jarvis,David August,Dean ‘Sunshine’ Smith, Dyed Soundorom, Eats Everything,Felix Dickinson,Futureboogie DJ’s,Gatto Fritto,Gavin Herlihy,Graymatter,Greg Wilson, Ian Blevins, James Holroyd, Jogarde, Justin Vandervolgen, Laura Jones, Matty J & Ben Terry, Maxxi Soundsystem, Midland, Mr Doris, Nick The Record,Ole Smokey, PBR Streetgang, Phil South, Solomun, Space Dimension Controller, Ste Hodge, Steve Cobby (Fila Brazilia), Stu Patterson, Terry Farley,Tim Sweeney,Waifs and Strays,William Collins

www.thegardenfestival.eu

v1k

 

Scroll To Top