Címlap » Címlapon » Photoexpo 2013. – Az év legfotósabb napjai

Photoexpo 2013. – Az év legfotósabb napjai

2013. október 12-13-án rendezték meg az év legfotósabb napjait a Lurdy-házban, Photoexpo néven. Az évről évre nagy sikert arató fotós rendezvényen a legtöbb gyártó ismét megjelent termékeivel, melyeket akár ki is lehetett próbálni ingyenesen.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Pixinfo által szervezett Photoexpo 2013. rendezvényen megjelent neves gyártók és márkák: HP, Epson, DigitalWorld, Fotooutlet, Linear, Panasonic, Photoking (A 2013-as expo stúdiótechnikai partnere), FotóHíd, Best fotokönyv, HTC, Nokia, Artwork Photo, PDB, Kapacitás (Eneloop, Mitsubishi), Onlinefoto, Fotoplus, P&A (ThinkThank Photo), Bluechip, cFoto, Olympus, Fujifilm, Mikrosat, AdvesPhoto, Hama (Sigma és SanDisk), Leitz (Leica és Samyang), Nikon, Canon.

Nem maradhatott tehát ki egyetlen ismert gyártó sem az év egyik legnagyobb fotós rendezvényéről.

Előadások és Workshopok neves előadóktól

Photoexpo 2013.

Photoexpo 2013. – Pillanatkép a 2013-as fotós rendezvény (Photoexpo) egyik napjáról. Részletek: photoexpo.hu, Fotó: pixinfo.com

A rendezvényt egyaránt látogathatták profik, haladó fotósok, mint ahogyan amatőrök vagy kezdők is. Utóbbiaknak kedveskedtek a szervezők azzal, hogy különféle elméleti és gyakorlati előadásokat tartottak a fotózásról, melyekből sokat tanulhattak.

A haladóbbakat pedig 6 workshop szerű előadás várta a fotózásban elismert emberektől. Így pl. Bakcsy Árpád az ételfotózás rejtelmeibe avatta be az érdeklődőket, míg Filep Krisztina a divatfotózásból adott ötleteket a nagyérdeműnek. A reklámfotózásba is belekóstolhattak azok, akik Ritter Doron előadására ültek be, ugyanakkor az esküvői fotózás titkai sem maradtak ki, melyet Varga Csabának köszönhetünk.

Méltán, a maga 83 évével elismert Jung Zseni még mindig aktívan oktatta az aktfotózás mikéntjét, és Szipál Péter is hasznos információkat osztott meg a hallgatósággal a portréfotózásról.

Mini műtermek a fotózás kedvelőinek

Azon túl, hogy sokat tanulhattunk és kipróbálhattuk a gyártól újdonságait, magunk is gyakorolhattunk a felállított és beállított mini műtermeknek köszönhetően. Volt itt kreatív divatfotózáson át az aktmodellen keresztül minden, ami szem – szájnak ingere. Bohóc, fegyverek, tárgyak, izmos fiúk, szép, bikinis lányok, partyfotózás, stb. A következő képeken ebből láthatunk egy kis ízelítőt, melyet az FKSZ Fotó jóvoltából tudunk most megmutatni.

Fotó: FKSZ Fotó, Nagy Arnold (www.fksz.hu)

Scroll To Top