Címlap » Kultúra » Premier Kassán

Premier Kassán

Színházkomédia Bengt Ahlforstól.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ma este 19 órás kezdéssel debütál a Kassai Thalia Színház színpadán a finn-svéd Bengt Ahlfors Színházkomédia című műve Czajlik József színházigazgató első rendezésében.

A történetben egy vidéki színház egy kortárs szerző készül bemutatni legújabb darabját. A művészeti vezető kompromisszumokra kényszerül, hogy megvalósítsa terveit. Egyszerre kell megfelelnie a támogatók elvárásainak, a közönségének, az írónak és a társulatnak is. Magánélet és karrier viharai nem kímélik a tagokat.

Az előadás egyszerre humoros és fanyar, bepillantást enged egy közösség életébe. Sikerek és kudarcok egymást követik, amik nemcsak egy átlagos történetet mutatnak be, de rólunk, nézőkről is szólnak.

A színház évadában ez a darab lesz az utolsó premier. Az író, Bengt Ahfors rendező és zeneszerző is egyben, és Színházkomédia című alkotása már hazánkban és Szlovákiában is sikerrel szerepelt.

A Kassai Thalia Színház előadásában a díszlet- és jelmezfelelős Gadus Erika volt, míg az egyes szerepekben láthatjuk többek közt Lax Juditot, ifj. Havasi Pétert, Nádasdi Pétert.

Kép: rovart.com

Scroll To Top