Címlap » Kultúra » Rippel Fivérek – A csodák birodalmában

Rippel Fivérek – A csodák birodalmában

Látványszínház a Sportarénában.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Rippel fivérek, Ferenc és Viktor újabb produkcióval kápráztatják el – ezúttal a hazai – közönséget május 13-án este legújabb premierjükkel a Budapest Sportarénában. Az esemény fővédnöke Czene Attila, a NEFMI sportpolitikáért felelős államtitkára.

Ezúttal minden eddiginél különlegesebb, kreatívabb és profibb show-műsorral készültek a kilencszeres világrekorderek, de ahogy megszokhattuk, most is a mozgásé lesz a főszerep.

Az iO – A csodák birodalma új stílust teremthet a színház világában,  hiszen egyszerre nyújtják a hagyományos színház-élményt, a Moulin Rouge erotikáját, Las Vegas kaszinóinak látványosságát, cirkuszi hangulatot, koncertélményt és jövőbeli fantáziavilágot.

 

A testvérek által megálmodott, megírt és kivitelezett 90 perces darab a cirkusz, tánc és zene egyvelege, a világ sokszínűségével párosítva. Az iO elnevezés a Jupiter egy holdját jelölheti, és latinul a innovativus oblectamentum szóként újszerű szórakozást jelenthet. A névhez illően az aréna terét belakják majd űrlények, artisták, repkedő alakok, akik elvarázsolják és egy új világba kalauzolják a nézőket.

A Rippel fiverek mellett még öt ország előadói is fellépnek, így a szereplőgárda 50 fős lesz. A darabban részt vesznek – többek közt – a Varidance Group táncosai, a Rippel Brothers Akadémia artistái, a Magyar Légtornász Egyesület művészei.

Monumentális látványelemek, világ körüli utazás, lenyűgöző élmény – ezt ígéri az előadás ajánlója. A darabban több művészeti ágat kapcsolnak össze, így egy sodró lendületű, mindenkit magával ragadó produkcióra számíthatunk vasárnap este.

Scroll To Top