Címlap » Kultúra » Vodkával melegítenek a színészek az elfenekelős jelenetekre

Vodkával melegítenek a színészek az elfenekelős jelenetekre

Keira Knightley és Michael Fassbender vodkáznak forgatás előtt.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Femalefirst értesülései szerint a pár David Cronenberg A Dangerous Method című filmjében alakítja Sabina Spielrein-t és terepauráját Carl Jung-ot, azonban a forgatásban vannak olyan jelenetek, amikkel kapcsolatban a 26 éves színésznő elismerte, kénytelenek a forgatást megelőzően alkoholhoz nyúlni, hogy végig tudják csinálni.

Az egyik ilyen jelenetben például Michael elfenekeli őt, amit színjózanul nem tudnának megtenni. „Legfeljebb egy-két felest iszunk meg előtte. Ez segít megnyugodni és ellazulni. Aztán pezsgőzünk. Meglehetősen sok pezsgőt megittunk. Az tuti, hogy Michael vesz egy pezsgőt, ha arra van szükség. A vodka és a pezsgő igen jó és hatásos kombináció” – magyarázta Knightley, aki arról is beszélt, hogy ő már csak olyan szerepeket hajlandó eljátszani, amik kihívást jelentenek a számára, mindemellett szeret borzongani a saját filmjein.

„Azt hiszem az elmúlt öt év összes általam megformált szerepének van olyan része, ami megrémít – és ez az, amikor úgy érzem, nem tudom, hogyan csináljam. Úgy gondolom, ez önző dolog. Ha sikerül megoldanod azt, ami nagy kihívást jelent a számodra, akkor az pokolian sokat jelent a számodra, függetlenül attól, hogy maga a film siker-e, vagy bukás” – tette hozzá.

Forrás: http://magyarorszagon.hu

Scroll To Top