Címlap » Sport » Hazaküldték barcelonai vb-ről Gyurta edzőjét

Hazaküldték barcelonai vb-ről Gyurta edzőjét

Rossz egészségi állapota miatt hazaküldték a barcelonai vizes világbajnokságról Széles Sándort, Gyurta Dániel edzőjét – tudatta a hírt a sajtóval Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Uszodai információk szerint az edző régóta küzd alkoholproblémákkal, így hazaküldése hátterében is ez állhat. Gyárfás Tamás nyilatkozatában utalt az edző alkoholgondjaira, azt mondta: „nincs olyan állapotban, hogy kockáztassuk a jelenlétét”.

Gyárfás azt is elárulta: felmerült, hogy az lesz a hivatalos verzió, hogy vírusos influenzája van, ezért kellett hazamennie a trénernek. “Úgy döntöttem, hogy ezt nem mondhatjuk, abszurd lenne megtéveszteni a közvéleményt. Emberek vagyunk, tudjuk, hogy mi a gond vele. Azt hittük, hogy megoldódott, de sajnos nem.”

Széles Sándor

Alkoholproblémái miatt hazaküldték a barcelonai vizes világbajnokságról az aranyesélyes Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort

Széles Sándor ezzel ellentétben csak gyomorbajról beszél.

“Voltam a kórházban, de nem kellett befeküdnöm, vért vettek, csináltak ultrahangos vizsgálatokat. Nem vagyok a halálomon, de elfogadtam a döntést, mert Gyurta Daniék és két edzőkollégám is ezt javasolta” – mondta a mesteredző.

Gyurta csütörtökön kezdi meg szereplését, úszását az incidens várhatóan nem befolyásolja.

Scroll To Top