Címlap » Zene » X-faktor » X-faktor 6. élő adás – Kiesett a Fat Phoenix

X-faktor 6. élő adás – Kiesett a Fat Phoenix

Lecsitultak a kedélyek Bozsek Márk múlt heti váratlan kilépése óta. Hét énekes és zenekar várta a hatodik élő adást, melynek tétje az volt, hogy aki továbbjut, az mindenképpen az idei tehetségkutató első mezőnyében fog végezni.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Míg múlt héten több nótával is készültek a versenyzők, ezúttal csak egy-egy dalt hoztak. A sort a múlt héten visszatérő ByTheWay nyitotta. A fiúk eddig még nem hoztak magyar dalt, most viszont Mester Tamás egy nagy sikerű slágerét varázsolták a színpadra. Az előadás meggyőzte a mentorokat, Gesztinek egyedül a stylinggal volt problémája.

A bandát Péterffy Lili követte, aki egy swinges dalt hozott. Hiába a dögös előadás, Lili nem nagyon győzte meg a mentorokat. Gabi a természetes Lilit szeretné viszontlátni a színpadon, aki volt, Geszti és Szikora pedig kevésnek tartották az előadást. A szép külső és jó hang mögött nem éreztek semmit.

Csordás Ákos dala sem aratott nagy sikert, Szikora szerint nem volt neki való ez a nóta, és Alföldit sem hengerelte le, ellenben Geszti élvezte azt.

Danics Dórának sikerült az, ami előző két versenytársának nem, meggyőzni az ítészeket. Egy Cher szám feldolgozásával érkezett az énekesnő, meggyőző hangja és előadásmódja a zsűrinek is elnyerte a tetszését.

Danics után a Fat Phoenix kezdett el zúzni egy Michael Jackson slágert, de előadásuk nem volt meggyőző. Egyedül Szikora állt ki versenyzői mellett, a többi mentor nem volt odáig tőlük. Gabi szerint több alázatra és szerénységre is szükségük lenne a srácoknak.

X-faktor 2013. 6. adás: Kiesett a Fat Phoenix

X-faktor 2013. 6. adás: Kiesett a Fat Phoenix – A formáció a 2013-as évben a hetedik helyig jutott

Az utolsó két fellépőnek sikerült lehengerelnie a mentorokat. Először Krasznai Tünde lépett színpadra. A lány mindig meggyőzi az ítészeket, egyedi stílusa és hangja pedig mindig átütőre sikeredik. Nagyon nagy dicséretet zsebelt be Szabó Ádám, akinek eddigi produkcióiban mindig találtak hibákat. Ezúttal egy Bruno Mars számmal érkezett, ez pedig végre meghozta számára a mentorgárda elismerő szavait.

Az extra fellépő Roy és Ádám volt, akik Maszkurával együtt léptek fel. Az este végén Lilu bejelentette, a párbajozó helyen fiúk állnak, csapatok vagy egyéni előadók, persze ez az információ még korántsem jelent semmit.

A legkevesebb szavazatokat a Fat Phoenix és Krasznai Tünde kapták. A mentorok dicsérő szavakat mondtak a bandára és az énekesnőre is, de a Fat Phoenixnek ez kevés volt a továbbjutáshoz, csak Szikora voksolt rájuk. A jövő héten így már Alföldi és Szikora is csak egy-egy versenyzővel áll színpadra, Gabinak és Gesztinek még két versenyzője van meg.

Scroll To Top