Címlap » Zene » Strong party izmos koktélkísérettel a Mix Clubban!

Strong party izmos koktélkísérettel a Mix Clubban!

Monológom elejét kezdeném rögtön egy szubjektív élménnyel.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A már alapból izgalmas „első újságírós” projektem legapróbb ám de mégis legkedvesebb pillanata az volt mikor ráléptem a hosszú vörös szőnyegre ami egyenesen a Mix Club kapuihoz vezetett.

Az öt bizonytalan lépés ideje alatt egy pillanatra úgy éreztem magam, mintha én is közéjük való lennék, mintha én is egy híresség lennék akinek az arcát mindenki ismeri és rámosolyog. Viszont a rózsaszín köd el is illant abban a másodpercben, hogy az óriás üvegkaput elsőre, másodjára sőt még harmadjára sem sikerült kinyitnom. Így egy fiatal kedves fiú nyitott nekem kaput miközben az arcom rózsa vörössé nem vált.

Strong party izmos koktélkísérettel a Mix Clubban!

Beérkezvén a helyre szembesültem azzal a ténnyel, hogy igen; csak és kizárólag úgynevezett celebek, illetve magyar sztárok vettek hirtelen körül.
A party színvonalas volt, mindenhol csillogó díszek, flitteres mini ruhák és frissen vasalt öltönyök virítottak. A bulin ott volt többek között Ördög Nóri, Dopeman, Hajdú Péter, Palcsó Tamás, az X-faktor tehetségei, a Jóban Rosszban sorozat színészei és még talán napokig sorolhatnám a neveket. A színpadon felléptek a Rippel-fivérek akik szokásukhoz híven igen izgalmas és sajátos mutatványokkal szórakoztatták az amúgy sem mindennapi nézőközönséget”. Utánuk következett az Apollo23 két csinos hölgy tánckíséretével egybekötve akik –nem éppen örömünkre- két üveg víz szétfröcskölésével próbálták hűteni a feltüzelt férfi vendégeinket. Ezzel egyetemben sikerült felborzolni a fotósok idegeit is akik a nem olcsó fotómasinájukat próbálták óvni a még kevésbé olcsóbb szervizeléstől. Ezt követően éjjelig tartó party vette kezdetét.

Az est folyamán megszokott módon zajlottak itt-ott interjúk a stábokkal minek jele sötétben egy-egy világosabb folt volt hála a kamerák világításainak. Megspékelte még az egészet az a teljesen free koktél, a nasi na meg a kellemes csalódás a hírességeket tekintve.

Szinte mindenki kedvesebb és közvetlenebb volt, mint ahogy azt mi, a „pórnép” gondolnánk.  

Összességében sikeres este volt sikeres emberekkel.
Szösszenet

Scroll To Top