Címlap » Kultúra » Láthatatlan cirkusz a Trafóban

Láthatatlan cirkusz a Trafóban

Jean-Baptiste Thierrée és Victoria Chaplin Budapesten szórakoztat!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Jean-Baptiste Thierrée és Victoria Chaplin június 2. és 5. között (minden este 20:30-as kezdéssel) különleges világot hoz a Trafóba. A kortárs cirkusz két élő legendája érkezik Budapestre, hogy az eredeti és extravagáns Cirque Invisible című előadásukkal lenyűgözzék a közönséget.

Jean-Baptiste Thierrée már Fellini filmekből és a Brook című színdarabból ismerhetik, Victoria Chaplin, Charlie Chaplin lánya (8 gyermekéből a negyedik a sorban) pedig klasszikus zenét és táncot tanult. Mindkettejük szíve a cirkusz felé húzott, végül egy igazi romantikus szerelmi történethez illően hozta össze őket a sors 40 évvel ezelőtt. Két gyermekük is aktívan részt vesznek szüleik projektjeiben, de természetesen élik megszokott életüket is.

Mostani darabjuk már 22 éves, bejárta az egész világot, de minden alkalommal belecsempésznek valami kis személyeset hangulatuktól, illetve az adott országtól függően. Az előadás titka, hogy annak ellenére, hogy kissé régies, mégis örök darab, minden alkalommal belopja az emberek szívébe magát bájos, elragadó mivoltával.

A produkcióban nemcsak féktelen bűvészek, bicikliző csontvázak, csodás kötéltáncosok szerepelnek, de megjelennek kígyók, lovak, kacsák, nyulak és galambok is. A folyamatos mozgás és színesebbnél színesebb jelmezek fenomenális, feledhetetlen élményt nyújtanak a nézőknek!

Kép: festivalopera.it

Scroll To Top