Címlap » Utazás » Szegedi Utazási Börze 2012. Utazás és Szabadidő Szakkiállítás

Szegedi Utazási Börze 2012. Utazás és Szabadidő Szakkiállítás

A VI. Utazási Börze Szakkiállítást új helyszínen.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A régió legnagyobb turisztikai rendezvénye új helyszínen, a Szegedi Tudomány Egyetem (SZTE) „József Attila” Tanulmányi és Információs Központ (TIK) exkluzív, üvegkupolás aulájában lesz, mely a belváros szívében, a Dóm tértől 2 percre található.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, büszkén állítjuk, hogy az Utazási Börze Szeged leglátogatottabb és legkedveltebb szakkiállítása, ahol az előző kiállításon 72 kiállító, köztük számos utazási iroda, valamennyi magyarországi régió, szállodák, panziók, élményparkok széles kínálatából válogathatott a két nap alatt több ezer érdeklődő.
Kérem Önöket, hogy szolgáltatásaikat osszák meg a régió és Szeged közönségével, hozzák el utazási kínálataikat, szállás ajánlataikat, idegenforgalmi információikat valamint ismertessék meg a Látogatókat hazánkkal és a nagyvilággal.

Szegedi Utazási Börze 2012. Utazás és Szabadidő Szakkiállítás

Önök tudják a legjobban, hogy a kiállítás a legközvetlenebb kapcsolatteremtés eladó és vevő között. Kérjük, éljen ezzel a lehetőséggel és jöjjön el kiállítóként rendezvényünkre!

Bővebb információ és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok a www.majorosinter.huweboldalunkon az „Utazási Börze 2012” menüpontban találhatóak.

Scroll To Top