Címlap » Kultúra » Te is kiállító lehetsz!

Te is kiállító lehetsz!

Wallpeople 2012 az Akvárium Klubban.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Június 9-én, szombaton 17 órától Te is kiállítóvá avanzsálhatsz a Wallpeople 2012-nek köszönhetően.

Ezen a napon a világ minden táján 32 ország lakosai összegyűlnek, hogy együttesen kifejezzék önmagukat, érzéseiket. Hazánkban ennek az eseménynek az Akvárium Klub ad otthont. A vissza nem térő alkalom lehetőséget ad, hogy megmutassuk, milyen kreatívak vagyunk: mesét, filmet, rajzot, fényképet, képregényt, montázst, képeslapot, origamit, verset, és bármit elhozhatunk, amit mi alkottunk. Ha most nem mutatod meg magad, idén már kimaradsz! Ami fontos azonban, hogy olyan formátumban vigyük a Klubba szerzeményünket, hogy az üvegfalra lehessen rögzíteni Blu tackkel.

A Wallpeople valójában egy 2010-ben indult barceloniai művészeti kezdeményezés. Lényege, hogy egy időpontban bárki a szabadtéri pop-up galéria kiállítója lehet. Az első évben fotókat kértek 10 város lakóitól, így végül több mint 5000 kép került a tárlatokba. Tavaly a „Boldogság falát” alkották meg, amin csupa olyan kép szerepelt, ami ezt az örömteli érzést fejezi ki. Az idei résztvevők száma nem kevés: Barcelona, Lleida, Madrid, Valencia, Málaga, León, Bilbao, Palma de Mallorca, Lisbon, Porto, Róma, Budapest, Berlin, Bratislava, Varsovia, Isztanbul, Bangkok, Kuala Lumpur, New York, Miami, Toronto, San Juan de Puerto Rico, Santiago de Chile,Buenos Aires, México City, Monterrey, Guayaquil, Panamá, Caracas, Lima, Bogotá and Rio.

Tehát még holnapig megszállhat bárkit az ihlet, és a lényeg: szombaton, 9-én az Akvárium Klub alsó üvegfalához kell vinni az alkotást, ami nem lehet nagyobb 1×1 méternél (és nem tartalmazhat politikai, társadalmi kritikát). Majd indulhat a ragasztás! Természetesen nem eltakarva a mások műveit! 

A különleges eseményről fotókat készítenek, így a médiában is szerepelnek majd az alkotások! Kihagyhatatlan alkalom, hogy megmutatasd magad, kreativitásod, érzéseid és művészi rátermettséged!

Scroll To Top