Címlap » Gasztronómia » Time for Wine az Akvárium felett

Time for Wine az Akvárium felett

Május 31. és június 3. között megint a boré a főszerep!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Time for Wine ingyenes rendezvénye felvonultatja a kevésbé ismert pincészetek kiváló borait. Május 31. és június 3. között figyelemreméltó borok találkozása, koncertek és kellemes hangulat várja az Erzsébet téri Akvárium Klub parkjába látogatókat.

A négynapos fesztivállal nyit a Klub – és így a belváros – új borbárja. A rendezvény pedig minden szempontból a kísérletezés jegyében telik, az ínyencek is megtalálják számításaikat. Az esemény különlegessége, hogy azok a pincészetek is megmutatkozhatnak, akik csupán önerőből nem jutottak el eddig a közönség elé.   Így összesen 23 borász hozza el a finom nedűiket.

Csütörtökön a Tüke Zoo adja meg a zenei aláfestést, pénteken a Naked Truckers Trio lép színpadra, szombaton a Fran Palermo, majd vasárnap a Tarnai Akusztik Project szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat. A koncertek mellett szakmai beszélgetéseken is részt vehetünk, melyeket Szabó Edit moderál majd. Ma és pénteken 19 órás kezdés lesz, szombaton és vasárnap pedig 17 órától indulnak a program neves borászok részvételével.

Egy finom rozé, egy könnyed beszélgetés a borászokkal mindenkinek jól esik a nap végén. De akik hosszabbra nyújtanák az éjszakát, akár hajnali 2-ig is maradhatnak a borok, sajtok, desszertek és zene társaságában.

Belépő nincs, de üvegpohár vásárolható és visszaváltható.

Kiállító pincészetek: Gere Attila Pincészete, Csillagvölgy Pincészet, Bock Pince, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Günzer Tamás Pincészete, Mészáros Borház, Merfelsz Pince, Eszterbauer Borászat, Rókusfalvy Pince, Figula Pincészet, Kővirág Pincészet, Pócz Pincészet, Frittmann Borászat, Ludányi Pince, Lisicza Borház, Gróf Buttler, Csutorás Pince, Hagymási Pincészet, Thummerer Pince, Füleky Pincészet, Patricius Borház.

Kép: port.hu

Scroll To Top