Címlap » Kultúra » A Budapest Tánciskola a Trafóban

A Budapest Tánciskola a Trafóban

Kortárstánc premier és szakmai délután.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Betakarítás a címmel szervez a Budapest Tánciskola egy különleges estet a Szzzevassz! Tavassz! és a Kémhatás című közösségi kreatív táncfilm készítésének keretében.

Egy nappal a bemutató előtti szakmai délutánon, május 29-én minden szakközépiskolai és főiskolai hivatásos táncművészképző oktatási intézmény részt vesz. Ezen a napon a nyilvános főpróbát szakmai beszélgetés és kerekasztal beszélgetés követi.

Május 30-án és 31-én este fél 9-kor kezdődik az előadás a Trafóban 1000-1200 Ft-os jegyárral. Hat témát mutat be hat végzett koreográfus még tanuló táncosokkal Angelus Iván szerkesztésében.

Vadas Zsófia Tamara a Légyfogó című táncelőadását mutatja be Pár perc tánc, my way alcímmel. Cuhorka Emese Nem dorombol, csak a testében érzem című koreográfiával érkezik, Arany Virág Nincs mese című darabjával készül az estre. Dányi Viktória a Sövény című táncot koreografálja, Hevér Zsófia a Tepertő című előadást mutatja be, Molnár Csaba a Vigadalommal érkezik a közönség elé.

A Budapest Tánciskola hat előadása hat megközelítést, hat kortárs táncművészeti előadást vonultat fel, így igazán izgalmas estére számíthatunk.

Kép: trafo.hu

Scroll To Top